Goodbye IIUM~

Perghhhhhh kontroversi gila lah aku letak gambar yang pakcik Google kasi kat aku pasal UIA dengan UITM. Sorry la budak-budak UITM, Aku bukan suka-suka nak letak benda tu pun. Dah tu yang google bagi, nak buat macam mana kan? Tapi memang hakikatnya macam tu. So tak payah nak hentam-hentam aku! Okey stop cerita pasal entry aku semalam. Chill.

Btw, Zida nak mintak izin guna kata ganti diri ‘aku’ dalam entry ni. Feeling sket nak stori mori kan. Ekceli saje nak kecoh-kecoh yang aku ni bukan lagi student UIA mulai jam 10 pagi tadi. Sob sobbb sobbbbbb T___________T  sedihhh gila masa pergi uruskan withdrawal tadi. Menggeletar aku pegang kertas kaler pink tu. Rasa macam tak percaya je nak keluar dari situ dah. Nasib baik abang kat office tu hansome. HAHAH *takde kena mengena pun.


Kronologi hidup kat UIA. Start bulan Mei dan berakhir di bulan Oktober. Dekat 5 bulan jugak tu. Dari budak innocent sampai jadi muka budak masalah, memang terbaik! Tido bilik orang, tak balik bilik sampai 5 minggu, balik rumah tak cakap dengan fellow, kuar bandar balik lambat, lepak kat luar kolej sampai kul 1 pagi, memekak di tengah lewat malam. Pehhh. Nakalnya aku! Paling tak menahan bab aku kena tuduh mencuri 2 bijik laptop. Haishhh. Panas beb!

Rasa-rasa nak baca entry-entry aku kat UIA, baca kat sini. Saje nak himpunkan dalam satu. Senang kerja aku kalau nak mengimbau memori silam suka duka di CFS IIUM.
1. Minggu Orientasi – Junior di CFS IIUM.

2. Budak Engine Dah Balik Nak Blogging.

3. Cerita Seram di CFS IIUM.

4. Saya Kini.

5. Alahai Classmate Ku Yang Gila.

6. Budak Malang di Hari Mulia.

7. Survey on Free Sex Before Getting Married.

8. Speaking Is Creepy For Me.

9. The Very Final Engineering Exam.

Sebenarnya baaaaaaaaaanyak lagi yang nak ceritakan dalam blog ni. Tapi disebabkan ketiadaan dan ketidak-cukupan masa, hanya entry-entry tu je yang sempat dipost dan dipublish. Yang banyaknya dalam draft je. Muahaha. So sekarang is the time for pictures. :)

the ‘very’ roomates

ts time

classmates

library. gila semangat masa hari kedua kat sini dah study Chemistry

physics lab. khusyuk baii.


me!

13 thoughts on “Goodbye IIUM~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge