Mari Buat Duit Dengan ChurpChurp !!

Selamat Pagi. Ini entry aku yang ketiga pasai ChurpChurp ni. Pertama - Tambah Duit Raya dengan ChurChurp dan kedua – ChurpChurp Tengah Kaya Aku Pun Kaya!

Hehehehe…

Apa itu ChurpChurp? Anda boleh tekan kat sini ye. Btw aku nak promote lagi kat korang yang blom lagi join menatang alah ni. Yelahh kalau korang (para blogger) yang dah join Nuffnang tapi income korang tak naik-naik lagi kan. So apa lagi, join la! Errr. Ini sangat sesuai pada blogger yang nak blogging sebab duit dan income.

Alhamdulillah. Di samping Nuffnang aku yang dah nak dekat RM200, ChurpChurp aku pun naik jugak sedikit sebanyak. Heyy ini bukan nak menunjuk-nunjuk ye. Tapi nak bagi semangat kat kengkawan aku contohnya macam Tim Black-Roses tu HAHAH aku promote ni pun sebab sekarang tengah banyak iklan yang nak di-promote-kan. Lagi banyak kita promote lagi banyak duit masuk.

Tapi orang macam aku yang sibuk sangat ni, iklan sampai 13 pun aku tak terpromote. Adoyai. Sebab tu aku nak ajak korang. Yelah takkan aku je sorang nak kaya, dengan Nuffnang nye, dengan Jus Sunrise Guava nye. Sharing is caring kan. Aku pun nak orang laen kaya jugok. HAHAH tapi aku punya baru sket je.

Terasa nak join, sila klik sini untuk isi borang dan klik sini kalau tak faham and some instruction.

Klik untuk tumbesaran alam.

Nak duit kan? Kalau tak usaha, tak dapat la hasilnya. So all the best. Kalau ada apa-apa tak faham boleh tanya terus ye. Zida tengah free all the time. Maklum la sejak balik dari Jeddah, tak buat pape pun kat rumah. Seyesly gila bosan! Nak blogging pun takde cerita nak kongsi. So, cekidaut! Join lahh ChurpChurp SEKARANG!!!

7 thoughts on “Mari Buat Duit Dengan ChurpChurp !!

  1. awak,,alief nak buat…tapi ade ke orang nak click iklan tu??huhu…kalau tak ada orang nak click susah gak..huhu…awak,alief nak tanya..kalau tak ada orang click kat iklan tu,,kita punya duit tu bertambah jugak ke??

    ENTRY BARU ALIEF..kalau nak popular dengan cepat,,sila baca..jgn malu-malu..ni dia tips-tips nak jadi popular dgn cepat..”
    alief´s last blog post ..TIP-tips supaya dikenali ramaipopular gituwaahhalief dah suka bagi tips sekarang ni

    • Zida says:

      laa. tak buat mana tau ada orang klik ke tak. hisshh. haha ermm. kalau takde orang klik, memang la duit tak bertambah. tapi siapa tau, kot2 kita tolong share iklan, diorang nak tambah duit kita gak ke. who knows??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge