[CONTEST] Saya Sayang Mesir CLOSED!

Salam Jumaat

Salam Perpaduan

Salam 1Malaysia

yeah Alhamdulillah setelah bosan 2 hari tak bertemu blog ni atas tekanan bandwidth macam biasa, HAHA akhirnya masa yang dinanti-nantikan akhirnya tiba!

Jeng jeng jenggggggg!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

CONTEST Saya Sayang Mesir

CLOSED

30 Jun 2011, 11.59 pm

&

Short-listed Contestant

1. AkuBioMed

2. Cute Mum

3. syu90

4. eB ezrin

5. cik Anna

6. Fadzillah Kamaruddin

7. cik Dylot

8. nanaKimie

9. Fieda

10. mirahana

11. AkmaFaizal

12. Lya Mama Asya

13. Chara

14. Meoww Cat

15. Adeq

16. Siti Wardah

17. Deqlis

18. Anas Bella

19. Mrs Redzuan

20. Suri Cahaya Cinta

21. Ummu Abdullah

22. Intan Berlian

Untuk makluman, atas nasihat daripada para sahabiah, saya akan menerima kedua-dua tajuk “Apa Yang Bagus Sangat Belajar di Mesir ini” dan “Patut atau Tidak JPA dan MARA Menghantar Lagi Pelajar ke Mesir“. Saya tak sangka menarik juga idea yang diberikan oleh mereka.

InsyaALLAH semuanya akan direview tepat setelah tamatnya exam saya pada 13 Julai ini. Mari kita tengok siapa yang bertuah memenangi hadiah nanti! Nak tau hadiah apa? Klik sini, ha tulah, siapa suruh taknak join :)

Salam~

26 thoughts on “[CONTEST] Saya Sayang Mesir CLOSED!

    • Zida says:

      Salam ukhuwah juga :)

      Ermm, rasa takpe kot, tapi boleh je kalau nak letak, senang sket Zida nak review terus nanti. Shukran awiawi :D

    • Zida says:

      Alaaa, sedihnyaaa. Ko pegi mana selama nihh? Heheh alalalala, takpela, len kali aku buat lagi, nanti ko join la yekkk :P

    • Zida says:

      Hahaa yupp agak lama gakla Zida dok promote contest ni. Takpe, nanti kita tunggu bape lama plak Zida nak umumkan pemenang contest ni. HAHA :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge