Tips Awal Sebelum Bertudung Labuh

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua! :)

Dah seminggu tak tau nak blog pasal apa, tapi tiba-tiba tadi terdapat idea masa tengah tengok cerekarama-rama Jujur Aku Dayus yang sangat mendapat tempat di timeline twitter. Mula-mula tengok cerita tu cam bosan gila je, tapi bila tengok eh sweetnya Beto Kusyairy ni, HAHA terus saya patah balik tengok dari mula. Heee

 incik Beto_Kusyairy sudah berjaya mencantas hero2 slot cerekarama yg lain..kan? taken somewhere from Twitterjaya

Continue reading

Anak Dara Sekalian. Dengar Sini. Anak Teruna Pun Boleh.

 

taken from google. tak tau pulak sape ni ==’

Baru tadi ada seorang kawan umi saya datang ke rumah untuk mengambil sekotak Jus Pink Guava. Umi macam biasa dah selamat pergi ke ofis. Tengah dok angkat kotak jus tu tadi, tetiba berlaku perbualan menarik antara kami. (konon-konon menarik la) Continue reading