Anugerah Skrin 2011 – Apa Yang Best & Tak Best

Salam.

Aku beat blogger lain pun mesti tengah dok update blog masing-masing dengan cerita siapa yang menangĀ Anugerah Skrin 2011 TV3 neh (termasuk aku la jugak kan, walaupun aku jauh merentas laut Mediteranean ni) haha tapi aku bukan nak cerita siapa menang tu siapa dapat ni, cuma aku nak komen, apa yang best dengan apa yang tak best pasal ASK2011 ni.

Continue reading