Anak Dara Sekalian. Dengar Sini. Anak Teruna Pun Boleh.

 

taken from google. tak tau pulak sape ni ==’

Baru tadi ada seorang kawan umi saya datang ke rumah untuk mengambil sekotak Jus Pink Guava. Umi macam biasa dah selamat pergi ke ofis. Tengah dok angkat kotak jus tu tadi, tetiba berlaku perbualan menarik antara kami. (konon-konon menarik la) Continue reading

Suka Dengki Orang Lain, Bagus Sangat kah?

Gambar kereta milik Datuk Seri Nizar yang kemalangan pada bulan Januari lepas


Salam Hari Isnin buat semua readers yang sentiasa menyokong saya di arena of star penulisan blog ini. Wahh, dah rasa macam blogger tegar pulak. Mana tak, hari-hari tak hidup dengan blogwalking, tulis entry baru, follow sana sini, komen itu ini. HAHAH Eh, elok pulak mood. Sepatutnya kalau ikut tajuk, mood macam tak baik kan? T________T Saya tak faham kenapa mesti ada orang yang dengki plus iri hati dengan kejayaan orang lain? Kenapa? Mengapa? Apa salah kami kerana kami diperlakukan sedemikian? Continue reading

Find a Work? Look at This!

Salam.

A few of my friends had worked in this fortnight. McD, Pizza Hut, Bookstore, Bakery, Restaurant. Some of them still find out and looking for a job. Yap~! The SPM’s result will be announced around Feb or March of 2010, there’s long free time for us, rite? So, better for us to find some job or work or learn for drive or anything else from wasting the time. Congrates to Abel – she’s continued the English’s lesson, yeah she surely can further studies in overseas.


Continue reading