Goodbye IIUM~

Perghhhhhh kontroversi gila lah aku letak gambar yang pakcik Google kasi kat aku pasal UIA dengan UITM. Sorry la budak-budak UITM, Aku bukan suka-suka nak letak benda tu pun. Dah tu yang google bagi, nak buat macam mana kan? Tapi memang hakikatnya macam tu. So tak payah nak hentam-hentam aku! Okey stop cerita pasal entry aku semalam. Chill.

Btw, Zida nak mintak izin guna kata ganti diri ‘aku’ dalam entry ni. Feeling sket nak stori mori kan. Ekceli saje nak kecoh-kecoh yang aku ni bukan lagi student UIA mulai jam 10 pagi tadi. Sob sobbb sobbbbbb T___________T  sedihhh gila masa pergi uruskan withdrawal tadi. Menggeletar aku pegang kertas kaler pink tu. Rasa macam tak percaya je nak keluar dari situ dah. Nasib baik abang kat office tu hansome. HAHAH *takde kena mengena pun.

Continue reading